Rezultati iskanja

Domov / Nastanitve in gostinstvo / Turistične kmetije

Apartma in ekološka kmetija Knap ***

APARTMA***

Klimatiziran apartma ima pogled na vrt, 2 spalnici, kopalnico in dnevno sobo s televizijo z ravnim zaslonom. Popolnoma opremljena kuhinja vključuje navadno in mikrovalovno pečico ter pomivalni stroj. Na voljo je brezplačno zasebno parkirišče, povsod v apartmaju pa lahko uporabljate brezplačen brezžični internet. Nastanitveni obrat je primeren in urejen za družine z majhnimi otroki in kolesarje.

Št. stalnih ležišč

ŠT. DODATNIH LEŽIŠČ

ŠT. OTROŠKIH POSTELJIC

4

2

1

Wi-fi
Zajtrk
pralnica
priprava toplih napitkov v sobah
ležalnik na vrtu
mini igrišče za otroke
športni rekviziti
prodaja domačih izdelkov

KAMP

V bližini apartmaja se nahaja idilično urejen kamp, ki je odlična izbira za vse tiste, ki bi se radi malce umaknili od vsakdanjega stresa, se na dopustu odpočili in uživali v lepi naravi.

Gostom je na voljo prostor za kampiranje za do 5 šotorov, brezplačno parkirišče, urejena skupna kopalnica (tuš in sanitarije) ter možnost souporabe manjše kuhinje in hladilnika, uporaba pralnega in sušilnega stroja ali celo najem šotora za do 4 osebe. Vse parcele imajo možnost priklopa na elektriko.

Poleg šotorov svoj prostor na kmetiji lahko najde tudi do 5 avtodomov, s priklopom na elektriko in vodo ter jaškom za odpadne tekočine (2 parceli z elektriko in vodo).

EKOLOŠKA KMETIJA

Na ekološki kmetiji Knap imajo devet glav živine, zato lahko vsak dan dobite sveže mleko. Če ostane še kaj mleka, pa gospa Knap naredi mladi sir, občasno tudi skuto.

Na kmetiji lahko dobite še krompir, fižol, piro in pirino moko, gospa Vanja pa iz pire naredi tudi bio pirine vzglavnike. Poleg kruha vam pri predhodnem naročilu speče tudi rojstnodnevno torto, zraven pa ponudi dekorativne stekleničke z žganjem, ki so primerni za darila.

LOKACIJA, OKOLICA

Apartma je le nekaj metrov oddaljen od gozda, skozi katerega se lahko peš ali s kolesom po označenih makadamskih poteh odpravite do nekaj kilometrov oddaljenih Begunj ali Rakeka. Pred apartmajem se lahko sproščate na vrtu, najmlajši pa bodo uživali na otroškem igrišču.

AKTIVNOSTI

Apartma Knap je izvrstno izhodišče za kolesarjenje in pohodništvo. S kolesom se lahko po kolesarski stezi, ki povezuje Cerknico in Dolenje Jezero, odpravite do Cerkniškega jezera, blizu je tudi Rakov Škocjan z impresivnima 40 metrov visokima naravnima mostovoma. Križna jama, znana po podzemnih jezerih, je oddaljena 20 minut vožnje z avtomobilom, iz apartmaja pa se lahko odpravite tudi na 1114 m visoko čarovniško goro Slivnico in si tam privoščite okrepčilo z izjemnim razgledom na Cerkniško jezero.

 ZNAMENITOSTI V BLIŽINI

Cerkniško jezero (4 km)

Slivnica (pohod iz apartmaja do vrha traja c.c.a. 2 h)

Rakov Škocjan (6 km)

Križna jama (13 km)

Špička (pohod iz apartmaja do vrha traja c.c.a. 2 h)

Jezerski hram: Muzej Cerkniškega jezera (4 km)

 

Značilnosti
 • WI-FI
  WI-FI
   
 • Pralnica
  Pralnica
   
 • Najem koles
  Najem koles
   
 • Zajtrk
  Zajtrk
   

Ljubek apartma in kamp le nekaj metrov od gozda in ekološke kmetije.

Lokacija

Hacetova ulica 16
1380 Cerknica

+386 (0)69 657 163

info@ekoknap.si
http://ekoknap.si/