Rezultati iskanja

Domov / Nastanitve in gostinstvo / Prenočišča

Apartma Jezerka ***

APARTMA ***

V klimatiziranem apartmaju sta dve dvoposteljni sobi (dodatna otroška posteljica do dveh let), velik dnevni prostor (raztegljiva sedežna – možnost dodatnega ležišča), TV, kuhinja (otroški stolček), kopalnica s tušem, WC-jem, Wi-Fi. Na terasi lahko posedite in poklepetate o znanih in manj znanih zgodbah skrivnostnega presihajočega jezera, krivolovu – raubšicu, coprnicah, ki domujejo na Slivnici, tihotapstvu – kontrabantu. 

Prav tako so vam na voljo za vse vrste turističnih informacij. Osebje na 24-urni recepciji govori angleško, hrvaško, slovensko in srbsko ter vam vedno z veseljem priskoči na pomoč.

ŠT. STALNIH LEŽIŠČ

ŠT. DODATNIH LEŽIŠČ

ŠT. OTROŠKIH POSTELJIC

4

2

1

brezplačen wi-fi
priprava toplih napitkov v sobah
ležalnik na vrtu
mini igrišče za otroke
najem koles
najem čolna-kanuja
najem vodnika
prostor za shranjevanje pohodniške in kolesarske opreme

 LOKACIJA, OKOLICA

Nastanitev apartma Jezerka se nahaja ob robu naselja Dolenje Jezero, tako da je izvrstno izhodišče za sprehode ob presihajočem Cerkniškem jezeru. Če se boste želeli udobno sprostiti in uživati v razgledu na okolico, vam bosta gotovo všeč terasa in vrt, ki se odpirata proti polju ob robu jezera.

AKTIVNOSTI

Ne zamudite ogleda muzeja Cerkniškega jezera, ki se nahaja v neposredni bližini apartmaja in obiskovalce seznanja z naravno in kulturno dediščino. Muzej kot interpretacijsko središče svojim obiskovalcem nudi ogled žive makete Cerkniškega jezera, multimedijske predstavitve Cerkniškega jezera, etnološkega parka Cerkniško polje in izročila izdelave drevaka. Vodeni ogledi možni v angleškem, nemškem, italijanskem, francoskem in češkem jeziku.

Dolenje Jezero je vstopna točka za raziskovanje Cerkniškega jezera, tako da se lahko odpravite na kolesarjenje po eni od označenih kolesarskih poti ali pa sprehodite po poti Drvošec in z opazovalnic opazujete življenje na izjemnem presihajočem jezeru.

ZNAMENITOSTI V BLIŽINI

Cerkniško jezero (500 m)

Rakov Škocjan (8 km)

Križna jama (14 km)

Rezervacije
Značilnosti
 • WI-FI
  WI-FI
   
 • Pralnica
  Pralnica
   
 • Prepovedano kajenje
  Prepovedano
  kajenje
 • Najem koles
  Najem koles
   

Apartma s teraso, vrtom in razgledom na le tri minute hoda oddaljeno Cerkniško jezero.

Lokacija

Dolenje Jezero 50
1380 Cerknica

+386 (0)1 709 19 32
+386 (0)51 208 595

marija.jezerka@gmail.com
https://marijaleskovec.wordpress.com/