Rezultati iskanja

Domov / Nastanitve in gostinstvo / Prenočišča

Apartma Vila Zigmund ***

Apartma je opremljen s klimatsko napravo ima dve spalnici, kopalnico, kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo z dvema dodatnima ležiščema. Je zelo prostoren, saj na 65 kvadratnih metrih vsakdo najde svoj kotiček. Popolnoma opremljena kuhinja vključuje navadno in mikrovalovno pečico, opekač za tople kruhke, grelnik za vodo ter z aparatom za kuhanje kave. Pred apartmajem je označen parkirni prostor.

Od tu se odpravite na kakšen bližnji hrib, Slivnica, Špička, Stražnik, Križna gora, Veliki Javornik ali pa preprosto obiščete krajinski park Rakov Škocjan. Ljubitelji kolesarjenja pa lahko raziskujete okolico cerkniškega jezera, Menišijo ali pa se zapeljete do bližnjih vasi na dobro kosilo. Lahko pa preprosto vzamete pot pod noge in se sprehodite po starem mestnem jedru ali po poljskih poteh do sosednjih vasi ali do jezera.

ŠT. STALNIH LEŽIŠČ

ŠT. DODATNIH LEŽIŠČ

ŠT. OTROŠKIH POSTELJIC

9

2

1

WI-FI

Če si želite iz hrupnega vsakdana v neokrnjeno naravo, v bližnji gozd med drevje, na jezero in ob pritoke, ki napajajo jezera ali v tišino podzemnega sveta. Lahko se sprostite ob ptičjem petju ali pa želite prisluhniti regljanju žab. V zimskem času, če so razmere naklonjene zimskim športom, lahko preizkusite svoje sposobnosti na drsalkah po neskončnih ledenih planjavah.

Naš apartma ponuja tudi izvrstno izhodišče za raziskovanje Slovenije. Od tu imate slabih 45 minut do čudovite slovenske obale ali pa točno toliko do glavnega mesta. Lahko obiščete Križno jamo, ki je oddaljena 15 minut ali pa Postojnsko jamo, ki je oddaljena 20 minut vožnje.

Rezervacije
Značilnosti
  • WI-FI
    WI-FI
     
  • Prepovedano kajenje
    Prepovedano
    kajenje

V prostornih apartmajih si boste nabrali novih moči na raziskovanje Notranjske.

Lokacija

Turšičeva ulica 6
1380 Cerknica

031 282 220 (Samo)
031 369 072 (Anita)

villa-zigmund@gmail.com
https://www.facebook.com/Apartmaji-Vila-Zigmund-110673057495860