Rezultati iskanja

Domov / Nastanitve in gostinstvo / Kampiranje in avtodomi

PZA & Kamp Knap *

Gre za idilično urejen kamp, ki je odlična izbira za vse tiste, ki bi se radi malce umaknili od vsakdanjega stresa, se na dopustu odpočili in uživali v lepi naravi. 

Gostom je na voljo prostor za kampiranje za do 5 šotorov, brezplačno parkirišče, urejena skupna kopalnica (tuš in sanitarije) ter možnost souporabe manjše kuhinje in hladilnika, uporaba pralnega in sušilnega stroja ali celo najem šotora za do 4 osebe. Vse parcele imajo možnost priklopa na elektriko.

Poleg šotorov svoj prostor na kmetiji lahko najde tudi do 5 avtodomov, s priklopom na elektriko in vodo ter jaškom za odpadne tekočine (2 parceli z elektriko in vodo).

ŠTevilo mest

ČIŠČENJE

VODA IN ELEKTRIKA

5

DA

DA

WI-FI
hrana in pijača
MINI IGRIŠČE ZA OTROKE
sanitarije
PRODAJA DOMAČIH IZDELKOV

Gostje imajo možnost spoznavanja ali sodelovanja pri vsakdanjih opravilih na kmetiji (hranjenje domačih živali). Družina Knap omogoča tudi nakup domače pridelane hrane (sadje, zelenjava) s kmetije.

OKOLICA

Apartma je le nekaj metrov oddaljen od gozda, skozi katerega se lahko peš ali s kolesom po označenih makadamskih poteh odpravite do nekaj kilometrov oddaljenih Begunj ali Rakeka. Pred apartmajem se lahko sproščate na vrtu, najmlajši pa bodo uživali na otroškem igrišču.

AKTIVNOSTI

S kolesom se lahko po kolesarski stezi, ki povezuje Cerknico in Dolenje Jezero, odpravite do Cerkniškega jezera, blizu je tudi Rakov Škocjan, z impresivnima 40 metrov visokima naravnima mostovoma. Križna jama, znana po podzemnih jezerih, je oddaljena 20 minut vožnje z avtomobilom, iz apartmaja pa se lahko odpravite tudi na 1114 m visoko čarovniško goro Slivnico in si tam privoščite okrepčilo z izjemnim razgledom na Cerkniško jezero.

 ZNAMENITOSTI V BLIŽINI

Cerkniško jezero (4 KM)

Slivnica (pohod iz apartmaja do vrha traja c.c.a. 2 h)

Rakov Škocjan (6 KM)

Križna jama (13 KM)

Špička (pohod iz apartmaja do vrha traja c.c.a. 2 h)

Jezerski hram: Muzej Cerkniškega jezera (4 KM)

 

Značilnosti
 • WI-FI
  WI-FI
   
 • Pralnica
  Pralnica
   
 • Telefon
  Telefon
   
 • Prepovedano kajenje
  Prepovedano
  kajenje
 • Najem koles
  Najem koles
   
 • Domače živali
  Domače živali
   
 • Zajtrk
  Zajtrk
   

Turistična kmetija Knap poleg apartmaja svojim gostom ponuja tudi prijetno urejen manjši družinski kamp, za vse ljubitelje kampiranja, ki iščete več domačnosti in miru.

Lokacija

Hacetova ulica 16
1380 Cerknica

+386 69 657 163

info@ekoknap.si
https://www.booking.com/hotel/si/family-apartma-knap.sl.html