Rezultati iskanja

Domov / Nastanitve in gostinstvo / Ponudba hrane in pijače

Gostišče En Krajcar ***

V bližini Cerknice se nahaja gostišče En Krajcar, kjer vam vsak dan, razen v nedeljo, ponudijo dopoldansko malico ali kosilo, jedi po naročilu ter pice. Ponujajo vam tudi široko paleto pijač, ki ustrezajo vašemu okusu, vključno s toplimi napitki. Začnite svoj dan zgodaj zjutraj z dobro kavo. Njihov izbor brezalkoholnih in alkoholnih pijač dopolnjujejo večerni koktajli, ki vam jih pripravijo po vaši želji.

Sprejemajo tudi rezervacije za zaključene družb, organizirane izletne skupine in poročna slavja. Gostišče lahko sprejme do 80 gostov.

 Poleg tega imajo na voljo še deset novo opremljenih sob (sedem dvoposteljnih ter tri troposteljne sobe), primerne tudi za družine. Vse so opremljene z LCD televizorjem, internetnim priključkom in samostojno klimo, tuš kabino, sanitarnimi prostori in sušilcem za lase. Po nočitvi vam zajtrk postrežejo v restavraciji.

ŠT. STALNIH LEŽIŠČ ŠT. DODATNIH LEŽIŠČ ŠT. OTROŠKIH POSTELJIC
 23  /  /
brezplačen WI-FI
ZAJTRK
mini igrišče za otroke

Po želji si lahko v gostišču izposodite kolo in se z njim zapeljete na ogled bližnjih znamenitosti. Primerno kolesarsko pot vam bo z veseljem pomagalo poiskati osebje gostišča.

Značilnosti
 • WI-FI
  WI-FI
   
 • Pralnica
  Pralnica
   
 • Prepovedano kajenje
  Prepovedano
  kajenje
 • Kartice
  Kartice
   
 • Najem koles
  Najem koles
   
 • Zajtrk
  Zajtrk
   

Doživite utrip Notranjske v gostišču v Podskrajniku, le par kilometrov od Rakovega Škocjana.

Lokacija

Podskrajnik 24
1380 Cerknica

+386 1 709 36 16
+386 31 789 074

info@enkrajcar.si
http://enkrajcar.si/