Rezultati iskanja

Domov / Nastanitve in gostinstvo / Restavracije

Gostišče in pizzerija Furman

Naše gostišče se nahaja v neposredni bližini železniške proge in v neposredni bližini železniške postaje, tako da do nas pridete tudi brez avtomobila. Kolo naložite na vlak in že se lahko odpeljete novim dogodivščinam naproti.

Že pred več kot 100 leti je bila tukaj gostilna in trgovina, po prenovi pa se je stavba preimenovala in preuredila v gostišče s 4 sobami in 7 apartmaji.

Rakek je odlična točka za izlete v naravo. Prekolesarite lahko celo Notranjsko in če se nas odločite obiskati, avtomobila sploh ne boste pogrešali. S kolesom se lahko odpravite raziskovat bližnjo in daljno okolico, prekrasne Notranjske gozdove, mi pa vas oskrbimo z zemljevidom kolesarskih poti.

Seveda pa je okrog nas tudi ogromno sprehajalnih poti in če je v vas vsaj kanček raziskovalca, lahko prehodite kilometre in kilometre. Peš se lahko odpravite v Rakov Škocjan, v Cerknico in potem še na Slivnico, v Planino in raziskujete Planinsko polje s Planinsko jamo….

Nismo ob morju, se pa vseeno lahko osvežite v Cerkniškem jezeru (če boste imeli srečo in ne bo presahnilo), za pogumne pa priporočamo osvežitev v Rakovem Škocjanu, kjer boste lahko dan preživeli v objemu gozda in naravnih lepot.

Skratka pri nas vam res ne bo dolgčas. Vse vam bomo tudi pomagali organizirati, z veseljem vam bomo svetovali in vas usmerili.

V gostišču Furman vam ponudijo dopoldanske malice, pice iz krušne peči ter jedi z žara. Sprejemajo naročila za zaključene družbe, do 80 gostov, v posebni sobi imajo prostora za 30 gostov ter na terasi še za 50 gostov.

 

Značilnosti
 • WI-FI
  WI-FI
   
 • Telefon
  Telefon
   
 • Prepovedano kajenje
  Prepovedano
  kajenje
 • Kava
  Kava
   
 • Kartice
  Kartice
   
 • Najem koles
  Najem koles
   
 • Domače živali
  Domače živali
   
 • Zajtrk
  Zajtrk
   

Sedem apartmajev in tri sobe z lastnim parkiriščem, kuhinjo in kopalnico.

Lokacija

Partizanska cesta 1
1381 Rakek

+386 (0)1 705 11 24 (restavracija)
+386 (0)41 398 548 (apartmaji)

info@gostiscefurman.si
https://www.guesthousefurman.com/