Rezultati iskanja

Domov / Nastanitve in gostinstvo / Prenočišča

Prenočišča Miškar

Prenočišča Miškar se nahajajo na mirni in sončni lokaciji na slovenskem podeželju v bližini svetovno znanega Cerkniškega jezera, Rakovega Škocjana in Križne jame, ki velja za eno najlepših vodnih jam na svetu. Hiša, kjer se nahajajo prenočišča, je obdana z gozdom in naravo, zato je idealna iztočnica za pohodnike in kolesarje. Ker se nahaja 1 kilometer stran od naselja, lokacijo zaznamuje mirnost, hkrati pa bližina vseh naravnih in kulturnih znamenitosti na območju Notranjske. Lokacija hiše omogoča tudi enodnevne obiske drugih, večjih turističnih mest v Sloveniji kot so Ljubljana, Bled in Piran, saj do njih pridete že v dobri uri.

Sobe
V prenočiščih Miškar so vam na voljo tri sobe, katerih odlika je domač ambient, saj smo se pri oblikovanju sob trudili kar najbolj upoštevati naravo in dragocen les, ki nas obdaja. Pohištvo je zato narejeno iz masivnega lesa in zato sobe vzbujajo občutek domačnosti ter topline. Nudimo vam sobo z enojnima ležiščema, sobo z zakonsko posteljo in sobo s tremi posteljami, z možnostjo dodatnega, četrtega ležišča. Vse sobe imajo balkon s hladilnikom, kjer lahko uživate v naravi in se sproščate z branjem knjig. Vsaka soba ima tudi lastno kopalnico s toaleto, tušem ter sušilcem za lase. Sobam je omogočen tudi dostop do brezžičnega interneta. V skupnem prostoru se nahaja čajna kuhinja, namenjena pripravi toplih napitkov ter jedilni prostor.

Apartma
Apartma ponuja ločeno spalnico z zakonsko posteljo in balkonom ter dnevno sobo, kjer je možnost razstegljivega ležišča za dve osebi. V apartmaju se nahaja kuhinja s kuhalno ploščo (2x steklokeramična plošča), pečico, mikrovalovno pečico in grelnikom za vodo ter hladilnikom z zamrzovalnikom. Tako kot pri ostalih enotah je tudi v apartmaju na voljo balkon ter ločena kopalnica s tuš kabino.

Gostom je omogočeno brezplačno parkirišče, po predhodnem dogovoru pa nudimo tudi prevoz do bližjih znamenitosti, avtobusne postaje, itn.

Rezervacije
Značilnosti
 • WI-FI
  WI-FI
   
 • Pralnica
  Pralnica
   
 • Prepovedano kajenje
  Prepovedano
  kajenje
 • Kava
  Kava
   
 • Domače živali
  Domače živali
   
 • Zajtrk
  Zajtrk
   

Prenočišča Miškar vključujejo tri prostorne, moderno opremljene sobe s souporabo čajne kuhinje z jedilnim prostorom ter pralnice s pralnim in sušilnim strojem

Lokacija

Žerovnica 66
1384 Grahovo

+386 (0)40 580 171 (Sara)
+386 (0)40 839 425 (Igor)
+386 (0)40 637 852 (Vinko)

bnb.miskar@gmail.com
http://miskar.si/