Rezultati iskanja

Domov / Nastanitve in gostinstvo / Prenočišča

Prenočišča Miškar ***

Apartma***

V prenočiščih Miškar so vam na voljo tri prostorne sobe, ki jih odlikuje domač ambient, saj je bila pri samem oblikovanju upoštevana narava in dragocen les, ki nas obdaja.

Apartma ponuja ločeno spalnico z zakonsko posteljo in balkonom ter dnevno sobo, kjer je možnost raztegljivega ležišča za dve osebi. V sklopu apartmaja je tudi kuhinja s kuhalno ploščo, pečico, mikrovalovno pečico, grelnikom za vodo ter hladilnikom z manjšim zamrzovalnikom. Gostom je omogočeno tudi brezplačno parkiranje in izposoja koles ali kanujev.

ŠT. STALNIH LEŽIŠČ

ŠT. DODATNIH LEŽIŠČ

ŠT. OTROŠKIH POSTELJIC

9

3

/

WI-FI
ZAJTRK
PRALNICA
domače živali

LOKACIJA, OKOLICA

Prenočišča Miškar se nahajajo na mirni in sončni lokaciji na slovenskem podeželju v bližini svetovno znanega Cerkniškega jezera in Križne jame, ki velja za eno najlepših vodnih jam na svetu. Hiša, kjer se nahajajo prenočišča, je obdana z gozdom in naravo, zato je idealna iztočnica za pohodnike in kolesarje. Ker se nahaja 1 kilometer stran od naselja, lokacijo zaznamuje mirnost, hkrati pa bližina vseh naravnih in kulturnih znamenitosti na območju Notranjske.

Notranjska je pokrajina v Sloveniji, ki zajema njen jugozahodni del. Na tem območju se razprostirajo največji sklenjeni gozdovi na Slovenskem, zato so poleg ljudi stalni prebivalci tudi rjavi medvedi, volkovi, risi, srne, jeleni ter divje mačke. Ker ima Notranjska velik delež neokrnjene narave, se tam nahaja tudi veliko naravnih, svetovno znanih znamenitosti.

AKTIVNOSTI

Cerkniško jezero je pomembna točka za gnezdenje in selitev več vrst ogroženih ptic, zato je zelo priljubljeno opazovanje ptic in drugih živali (medvedov) ter rastlin. Odpravite se lahko na pohod ali kolesarjenje, zelo zanimiva pa je tudi vožnja s kanuji.

ZNAMENITOSTI V BLIŽINI

Križna jama (5 km)

Cerkniško jezero (vstopna točka Dolenje Jezero 9 km, vstopna točka Gorenje Jezero 6 km)

Rakov Škocjan (13 km)

Jezerski hram: Muzej Cerkniškega jezera (9 km)

 

Rezervacije
Značilnosti
 • WI-FI
  WI-FI
   
 • Pralnica
  Pralnica
   
 • Prepovedano kajenje
  Prepovedano
  kajenje
 • Kava
  Kava
   
 • Domače živali
  Domače živali
   
 • Zajtrk
  Zajtrk
   

Oddahnite si v objemu narave v prenočiščih z dolgoletno tradicijo.

Lokacija

Žerovnica 66
1384 Grahovo

+386 (0)40 646 285 (Milena)
+386 (0)40 839 425 (Igor)
+386 (0)40 637 852 (Vinko)

bnb.miskar@gmail.com
http://miskar.si/