Rezultati iskanja

Domov / Nastanitve in gostinstvo / Turistične kmetije

Kmetija Pri Žnidarjevih

Odkrijte idilično kmetijo na vrhu hriba, kjer boste deležni osupljivega razgleda na Nanos in Cerkniško jezero. Nastanitev je odlična za družine, saj omogoča občudovanje raznolikih domačih živali, ki jih najdete na kmetiji.

Na voljo je apartma z lastnim vhodom, ki vključuje dnevno sobo in popolnoma opremljeno kuhinjo, dve udobni spalnici ter kopalnico s prho. V hladnejših mesecih se lahko ogrejete ob toplem kaminu, medtem ko lahko v poletnih mesecih popestrite svoj oddih s piknikom na prostem. Apartma ima tudi teraso z razgledom na vrt, kjer lahko uporabljate žar, otroška igrala ali se preprosto sprostite na ležalnikih.

Za raziskovanje okolice vam je na voljo izposoja koles, po predhodnem dogovoru pa lahko uživate v domačem kosilu ali okusnem zajtrku.

ŠT. STALNIH LEŽIŠČ

ŠT. DODATNIH LEŽIŠČ

ŠT. OTROŠKIH POSTELJIC

6

/

/

BREZPLAČEN WI-FI
ZAJTRK
NAJEM KOLES
NAJEM VODNIKA
PROSTOR ZA SHRANJEVANJE POHODNIŠKE IN KOLESARSKE OPREME

KMEČKO DOŽIVETJE
Na kmetiji Pri Žnidarjevih vas čaka pravo doživetje z ogledom domačih živali, vključno s konji, kozami, zajci, kokošmi, gosmi, pavi in pujsi. Poleg tega boste lahko spoznali različne kmetijske stroje, vključno z nekaterimi starimi klasikami in novejšimi pridobitvami. Lahko boste priča tudi različnim kmečkim opravilom, kot so oranje, sajenje, obrezovanje, košnja in spravilo pridelkov. Vendar pa na tej kmetiji ne boste samo opazovalci - imeli boste tudi priložnost, da se sami preizkusite v nekaterih kmečkih dejavnostih.

V sezoni lahko kupite izdelke domače pridelave, kot so okusen kozji sir, osvežilni sadni sokovi, aromatične marmelade in odlično vloženi kompoti, ki so prejeli celo priznanje za svojo kakovost.

ZNAMENITOSTI V BLIŽINI
Velika Špička (4 km do izhodišča)
Slivnica (7 km do izhodniščne točke v Cerknici)
Cerkniško jezero (9 km)
Center za obiskovalce Cerkniško jezero (9 km)
Jezerski hram: Muzej Cerkniškega jezera (9 km)
Rakov Škocjan (13 km)
Križna jama (18 km)
Križna gora (18 km do izhodišča)

Značilnosti
 • WI-FI
  WI-FI
   
 • Prepovedano kajenje
  Prepovedano
  kajenje
 • Najem koles
  Najem koles
   
 • Zajtrk
  Zajtrk
   

Spočijte si v mirni in idilični meniševski vasici Kožljek

Lokacija