Rezultati iskanja

Domov / Nastanitve in gostinstvo / Turistične kmetije

Turistična kmetija Logar ****

APARTMA ****

V tako imenovani hiši pri Dovčevih se nahajajo štiri dvoposteljne sobe s svojo lastno kopalnico, predprostorom in balkonom. Možna je tudi namestitev v dvoposteljni sobi s strešnim oknom, skozi katerega lahko opazujete nebo. Zajtrkujete lahko v jedilnici, ki sprejme tudi do 40 oseb, poleg pa se nahaja še dodatni prostor za 10 oseb.

Turistična kmetija Logar vključuje tudi kmečko hišo Pri Lunkovih, prenovljeno z občutkom in spoštovanjem lokalne tradicije ter arhitekturnim priznanjem. V pritličju hiše je dvoposteljna soba s kopalnico, čajna kuhinja ter družabni prostor. V nadstropju je ena dvoposteljna soba z kopalnico in balkonom, ter dve dvoposteljni sobi z uporabo ene kopalnice.

Dodatne storitve, ki jih ponujajo pa so tudi pranje perila ali uporaba čajne kuhinje, na voljo pa je tudi otroška posteljica.

ŠT. STALNIH LEŽIŠČ

ŠT. DODATNIH LEŽIŠČ

ŠT. OTROŠKIH POSTELJIC

28

2

1

BREZPLAČEN WI-FI
ZAJTRK
PRALNICA
tELEFON
MINI IGRIŠČE ZA OTROKE
ŠPORTNI REKVIZITI
PRODAJA DOMAČIH IZDELKOV

EKOLOŠKA PRIDELAVA

Turistična kmetija Logar je zavezana k varovanju okolja in ponudbi neoporečnih pridelkov. Kmetija ima tudi certifikat EKO kmetije, ki ponuja večje količine sadja.

Na kmetijo lahko jeseni pridete tudi po ozimnico. V sadovnjaku so predvsem starejše sorte hrušk (kodelce, moštarice, štentovke, itd.), jabolk (carevič, kosmač, bobovec, itd.) in sliv.

AKTIVNOSTI

Turistična kmetija Logar je točka za vse, ki v norem ritmu svojih dni potrebujete le nekaj časa zase. Zelo priljubljeno je pohodništvo na bližnje hribe in okolico. Najbolj priljubljene destinacije so Snežnik, Slivnica, Križna gora itd. Lahko se odpravite tudi na kolesarjenje, v primeru bivanja več dni pa vam turistična kmetija Logar podari kolesarski darilni bon, na bližnji turistični kmetiji Kandare pa se lahko preizkusite v ježi konjev.

ZNAMENITOSTI V BLIŽINI

Križna gora (1,5 h hoje, slabih 5 km)

Slivnica (2 h hoje, dobrih 5 km)

Križna jama (2 h hoje, 8 km; z avtomobilov po glavni cesti pa 10 min vožnje)

Cerkniško jezero (vzhodni del polja je praktično tik ob objektu, a je bližina same vode zelo odvisna od vodostaja presihajočega jezera; vstopna točka Dolenje Jezero je sicer oddaljena 9 km, vstopna točka Gorenje Jezero pa 5 km).

 Rakov Škocjan (12 km)

Jezerski hram: Muzej Cerkniškega jezera (9 km)

 

Značilnosti
 • WI-FI
  WI-FI
   
 • Pralnica
  Pralnica
   
 • Telefon
  Telefon
   
 • Prepovedano kajenje
  Prepovedano
  kajenje
 • Kava
  Kava
   
 • Zajtrk
  Zajtrk
   

Pustite se razvajati z domačimi dobrotami med bivanjem v idiličnem notranjskem okolju.

Lokacija

Žerovnica 16
1384 Grahovo

+386 1 709 20 71
+386 31 784 232

info@tk-logar.com
http://www.tk-logar.com/