Rezultati iskanja

Domov / Nastanitve in gostinstvo / Turistične kmetije

Turistična kmetija Strle ***

Preživite vaš oddih v objemu narave na turistični kmetiji Strle.

RESTAVRACIJA

Po predhodnem naročilu vas bodo pogostili s sezonsko in lokalno pridelano hrano.  Trudijo se čim več hrane pridelati na njihovi kmetiji, sem spada zelenjava, sadje, goveje meso, mleko in jajca. Svinjsko meso in manjke zelenjave kupijo  od lokalnih kmetov. Divjačina in gobe prihajajo iz okoliških gozdov.   

Nudijo več vrst menijev in ugodijo vašim posebnim željam. Strežejo domače sokove. aperitive, tradicionalne slovenske jedi po postopkih in recepturah njihovih babic. Kulturo ohranjajo s tradicionalno pridelavo sokov, žganjekuho, sušenjem mesnin. Lokalno okolje in podeželje ohranjajo s sodelovanjem z lokalnimi obrtniki in kmeti. 

  Primerno tudi za praznovanje večjih skupin.

NOTRANJI PROSTORI (ŠT. SEDEŽEV) TERASA (ŠT. SEDEŽEV)

50 

30

 

 NASTANITEV

Bivajte v sobah, prepustite se zvokom narave in tišini vasi. V jutru pa se prebudite ob vonju svežega kruha in domačih dobrot iz kuhinje. Turistična kmetija Strle nudi tudi penzion in polpenzion po dnevnem meniju. 

število sob ŠT. STALNIH LEŽIŠČ ŠT. DODATNIH LEŽIŠČ

 6

 20

 2

 

  AKTIVNOSTI

PohodništvoKmetija je z vseh strani obdana z naravo kar omogoča prečudovite pohode.  V bljižini se nahajajo Krim, Mokrc, Iški vintgar, reka Iška in Zala. Številne krožne poti omogočajo raznovrstno hojo za vse tipe pohodnikov. Krožna pot pentlja, v osrednji sloveniji omogoča prečudovit enodnevni izlet za vso družino. 

Ježa - So priljubljena točka za konjarje. Dve prečudoviti trasi prva iz smeri Rakitne preko reke Zale in druga iz smeri Velikih Lašč preko reke Iške.

Kolesarstvo- Z gorskim ali cestnim kolesom lahko do njih dostopate iz treh strani. Iz smeri Velike lašče in Bloške planote preko Nove vasi-Sveti Vid-Osredek, iz smeri Cerknica preko Begunje-Cajnarje-Sveti Vid-Osredek ali iz smeri Ljubljana preko Podpeč -Rakitna-Sveti Vid-Osredek. 

brezplačen wi-fi
zajtrk
primerno za domače živali
primerno za družine
pralnica
prodaja domačih izdelkov
prostor za shranjevanje pohodniške in kolesarske opreme
Značilnosti
 • WI-FI
  WI-FI
   
 • Pralnica
  Pralnica
   
 • Domače živali
  Domače živali
   
 • Zajtrk
  Zajtrk
   

Preživite vaš oddih v objemu narave.

Lokacija

Osredek 21
1380 Cerknica

+ 386 40 631 295

urban.strle@gmail.com
https://touristfarmstrle.com/