Rezultati iskanja
Kulturni dom

Kulturni dom

V nekdanjem sokolskem domu, ki so ga občani Cerknice prenovili v sodoben kulturni dom, se izvajajo številne gledališke, glasbene in druge prireditve.

Kulturni dom predstavlja središče kulturnega življenja v Notranjskem regijskem parku, saj ljudem nudi številne možnosti preživljanja prostega časa v kulturnih dejavnostih, urejena terasa pred domom pa omogoča tudi aktivnosti na prostem, kot so koncerti in druge prireditve.

Kulturni dom Cerknica je z delom pričel poleti 2006. Od takrat do danes se je na naših odrskih deskah odvilo krepko preko 1500 prireditev različnih žanrov, namenjenih široki publiki. Programska politika doma je poskrbeti za kvaliteten gledališki, lutkovni in glasbeni program preko cele sezone in obiskovalcem ponuditi prerez najkvalitetnejše produkcije v slovenskem prostoru. Kulturni dom igra tudi veliko vlogo pri produkcijah amaterskih gledališč in drugih društev v občini Cerknica, sodelujemo pa tudi z vsemi vzgojno izobraževalnimi zavodi v Cerknici. Tudi njihove produkcije pogosto gostujejo na našem odru.

Kulturni dom svojim obiskovalcem ponuja povprečno osem prireditev mesečno, katere beležijo visok obisk, saj je povprečna zasedenost dvorane več kot 70%.

Ustvarjalcem je na voljo komercialen najem dvorane z vso pripadajočo tehniko.

Sezona Kulturnega doma Cerknica traja od sredine septembra do sredine junija. Vstopnice za plačljive prireditve prodajamo preko prodajne mreže mojekarte.si, tako da so dostopne že na vsakem koraku.

NAKUP VSTOPNIC

Kontakt:

01 709 22 09

VODJA KULTURNEGA DOMA:
Anja Bajda Gorela
mail: anja.bajda@kd-cerknica.si
tel.št.: 051 326 576

KOORDINATOR:
Eva Turšič
mail: eva.tursic@kd-cerknica.si
tel. št.: 031 275 547

Oglejte si tudi

Hiša Izročila

Muzej jezerski hram

Spomeniki