Rezultati iskanja

Domov / Novice

Dnevi parka 2020 odpovedani!

Notranjski park je sprejel težko odločitev, da naše tradicionalno druženje ob Cerkniškem jezeru v letošnjem letu odpove. Organizacija dogodka že ob običajnih okoliščinah zahteva ogromno časa, energije, marljivega truda cele vrste posameznikov in finančnih sredstev, ob negotovi situaciji zaradi še vedno prisotnega koronavirusa pa bi bila izvedba množice dogodkov in aktivnosti letos povezana s preveč tveganji, tako za organizatorje kot za sodelujoče in obiskovalce.

Dnevi parka 2020 odpadejo

Za 5. september 2020 napovedani polmaraton Okul'jezera, po eni najlepših tras v naravi za letos tako odpade, prav tako šestoseptembrska nedeljska dogodivščina ob jezeru. Za vse tiste, ki so se že prijavili na polmaraton: prijave in plačilo se lahko prenesejo na naslednje leto, lahko pa vrnemo denar. Odločitev naj že prijavljeni pošljejo na izak.hribar@notranjski-park.si.

Na našem sporedu pa ostaja Kino na prostem. Med 28. in 30. avgustom boste v idili vrta Galerije Krpan lahko gledali filme, po vsakem filmskem večeru bosta sledila pogostitev z lokalno hrano in pijačo ter prijetno druženje.

Kino na prostem bo!

A brez skrbi, ogromno aktivnosti in razburljivih doživetij, pod vodstvom izkušenih vodnikov, bo vse poletje na naših tematskih vikendih vsako soboto in nedeljo: https://www.notranjski-park.si/obiskovanje/dogodki/tematski-vikendi-2020

Vabljeni na tematske vikende. Foto Matej Zalar
 
Na Dnevih parka pa se v osveženi obliki vidimo ponovno maja 2021.