Rezultati iskanja

Domov / Dogodki

KRPANOVA UMETNIŠKA TRŽNICA

sobota 24. 07. 2021

Zadnjo julijsko soboto, 24. 7. 2021, Galerija Krpan in ARTish ponovno vabita na zeleni vrt, kjer se bodo predstavljali različni ustvarjalci s svojimi unikatnimi izdelki.

Deli

KAJ SE OBETA TOKRAT?

 > UMETNIŠKO ROKODELSKI SEJEM

Na vrtnem dogodku se bodo na stojnicah predstavljali lokalni in okoliški ustvarjalci in rokodelci.

 > BREZPLAČNA USTVARJALNA DELAVNICA (vodi Ivanka Kovšca)

Pri Ivanki se bo ponovno barvalo odlitke različnih živalic, ustvarjalo piščančke iz lesenih žlic, majcene lesene lutke in še kaj. Ivanka bo poskrbela, da bodo vaši otroci zaposleni medtem, ko se boste starši lahko mirno sprehodili med pisanimi stojnicami.

 > NOTRANJSKA OKUŠEVALNICA bo pod skednjem skrbela za razvajanje brbončič in želodčkov, peklo se bo palačinke z divjo hrano in sadnimi nadevi, majhne potičke in še kaj.

 > GLASBENI NASTOP Katja & Rok (med 16. in 17. uro)

Katja in Roka sta domačina, ki ju povezuje ljubezen do glasbe. Vsak posebaj sta drugače tudi člana bendov, Rok pri Gentelmenih (kitara in vokal), Katja- Rusko Richie. Za posebne priložnosti, kot bo naš dogodek na zelenem vrtu galerije Krpan, pa bosta z veseljem združila moči in zaigrala v duetu, od slovenski popevk in tujih hitov.

Ker si v prihodnje želita, da bi bilo takih priložnosti, kjer bi se lahko predstavila, še veliko več ju z veseljem in ponosom gostimo na našem dogodku.

 > PREDSTAVITEV partner / akro joge (med 11. in 12. uro)

 Si želite preizkusiti nekaj novega in zabavnega ob enem pa narediti nekaj za svoje telo in um? Vabljeni na predstavitev partner joge, ki jo izvajamo v manjših skupinah pod vodstvom inštruktorja. Za udeležbo partnerja ne potrebujete, je pa pripočljivo da prinesete vadbeno podlogo (brisačo, odejo, blazino…), steklenico vode in odprto srce. Predhodne izkušnje niso potrebne zato le pogumno! V kolikor se vadbe ne želite aktivno udeležiti pa nas lahko pridete pogledat v živo, in nam zastavite morebitna vprašanja. Vljudno vabljeni!

VSTOP JE PROST

Organizacija: Galerija Krpan, Turistišno društvo Notranjska in  ARTish

Osnovne informacije dogodka

Datum: 24. 7. 2021 - 2021-07-24 10:00:00 2021-07-24 17:00:00 Europe/Ljubljana KRPANOVA UMETNIŠKA TRŽNICA Na vrtu Galerije Krpan v Cerknici Notranjski regijski park info@notranjski-park.si

Ura dogodka: 10:00 - 17:00

Lokacija : Na vrtu Galerije Krpan v Cerknici

Ostali dogodki