Rezultati iskanja

Domov / Dogodki

Kino na prostem: Izbrisati zgodovino

nedelja 22. 08. 2021

Francoska satirična komedija, ki govori o problemu obremenjenosti s sodobnimi elektronskimi tehnologijami in družbenimi omrežji.

Deli

Letošnji kino na prostem na vrtu Galerije Krpan bomo zaključili s filmom IZBRISATI ZGODOVINO.

Vstop prost, zaradi omejitve prostora pa so za ogled filma obvezne prijave. V primeru dežja bo projekcija filma prestavljena v dvorano Kulturnega doma Cerknica.

Francoska satirična komedija Izbrisati zgodovino govori o problematiki obremenjenosti s sodobnimi elektronskimi tehnologijami in družbenimi omrežji. Zgodba spremlja tri znance srednjih let, ki se znajdejo v kriznem obdobju. Marie je brezposelna ločenka z nagnjenostjo k alkoholu. Ob svojih siceršnjih eksistenčnih težavah je postala še žrtev izsiljevalca zaradi seksualnega posnetka, ki lahko pristane na spletu. Bertrand je osamljen oče, ki obsesivno nakupuje po spletu in se zaljubi v neznano telefonsko prodajalko. Odloči se jo poiskati, pri tem pa še pomagati hčeri, ki trpi zaradi spletnega nadlegovanja. Christine pa je nekdanja inženirka, ki je zaradi obsedenega spremljanja televizijskih serij izgubila službo, in se sedaj preživlja kot voznica Uberja, kjer pa je tarča sistematičnih slabih ocen uporabnikov. Vsi trije se odločijo, da se bodo uprli povsod navzoči in na videz nepremagljivi sodobni tehnologiji in družbenim omrežjem ter prišli do dna svojih spletnih stisk. Ali je izbrisati zgodovino na spletu sploh mogoče?

Osnovne informacije dogodka

Datum: 22. 8. 2021 - 2021-08-22 20:30:00 2021-08-22 23:00:00 Europe/Ljubljana Kino na prostem: Izbrisati zgodovino Galerija Krpan, Čabranska ulica 2, Cerknica Notranjski regijski park info@notranjski-park.si

Ura dogodka: 20:30 - 23:00

Lokacija : Galerija Krpan, Čabranska ulica 2, Cerknica

Ostali dogodki