Rezultati iskanja

Domov / Dogodki

Kolesarska doživetja v mistični deželi Cerkniškega jezera

sobota 17. 06. 2023

Odpravite se na eno od štirih označenih kolesarskih poti ob Cerkniškem jezeru in si pot popestrite z zabavnimi nalogami

Deli

Vabljeni na prav posebno kolesarsko doživetje: na vstopni točki Dolenje Jezero (čez cesto od Centra za obiskovalce Cerkniško jezero) si boste v soboto, 17. 6., med 9. in 11. uro lahko brezplačno izposodili kolo ali e-kolo in se odpravili na eno od označenih poti ob Cerkniškem jezeru.

Čakajo vas:

- 12-kilometrska Žabavna pustolovščina,
- 11-kilometrski Let kačjega pastirja
- 18-kilometrsko iskanje Ščuke
- 29-kilometrsko kolesarjenje Po Jezerkovi sledi

Potrebovali boste mobilni telefon, na katerega si boste namestili brezplačno aplikacijo Notranjska in se odpravili po poti, ki si jo boste izbrali. Med potjo boste na točkah odklenili vsebino z zabavnimi vprašanji in nalogami, hkrati pa vas bo aplikacija tudi vodila po izbrani kolesarski poti.

Doživetja na poteh in izposoja koles bo v soboto, 17. junija, med 9.00 in 11.00 brezplačna, poleg tega pa bomo med udeleženci izžrebali tudi nekaj prejemnikov praktičnih nagrad (prejemnike bomo obvestili naknadno).

Izposoja koles bo sicer na voljo tudi nenajavljenim obiskovalcem, a ker je število koles omejeno, priporočamo predhodno prijavo prek obrazca na tej strani, da rezerviramo kolesa za vas. Oglasite se lahko kadarkoli med 9.00 in 11.00 uro ter preizkusite kolesa na poteh z izjemnimi razgledi na največje jezero pri nas!

Dogodek je financiran iz projekta S KOLESOM V NARAVO, Evropski kmetijski sklad za razvoj podeželja.Osnovne informacije dogodka

Datum: 17. 6. 2023 - 2023-06-17 09:00:00 2023-06-17 11:00:00 Europe/Ljubljana Kolesarska doživetja v mistični deželi Cerkniškega jezera Vstopna točka Dolenje Jezero (čez cesto od Centra za obiskovalce Cerkniško jezero) Notranjski regijski park info@notranjski-park.si

Ura dogodka: 09:00 - 11:00

Lokacija : Vstopna točka Dolenje Jezero (čez cesto od Centra za obiskovalce Cerkniško jezero)

Prijavi se na dogodek

Ostali dogodki