Rezultati iskanja

Domov / Dogodki

Letu v pozdrav

sobota 30. 12. 2023

Praznični koncert lokalnih glasbenikov ob zaključku leta.

Deli

V sodelovanju z JSKD OI Cerknica, Kulturni dom Cerknica predstavlja nepozaben dogodek - večer, ko se bodo na odru združili izjemni glasbeniki z Notranjske. Pridružite se nam v soboto, 30. 12. 2023 ob 19. uri v Kulturnem domu Cerknica.

Kaj lahko pričakujete?
Predsilvestrski večer na Cerkniškem odru, kjer bo zadišalo po čarobnosti prazničnih napevov in ljubezni do glasbe. Raznoliki žanri bodo očarali vaša ušesa in napolnili srca s pristno glasbeno izkušnjo. Glasbeniki, navdihnjeni z ljubeznijo do umetnosti, bodo skupaj ustvarili čudovit večer, ki bo poskrbel za nepozaben zaključek letošnjega leta. Na odru se bodo predstavili izjemni vokali opernih pevk Rebeke Hren Dragolič, Barbare Tanze in Anemarije Štefančič, v prijetne pop ritme nas bosta popeljala Katja Klemenc in Frenk Nova, s kitarsko spremljavo Roka Opeke. Nova doživetja glasbenega ustvarjanja nam bo predstavil trio z avtorsko glasbo, z vokalistko Marjeto Prudič, harmonikaš Ivo Švigelj in basist Martin Petrič. Takega večera si ne predstavljamo brez jazz-a, s pevcem Sašom Kovačičem in kontrabasistom Klemnom Krajcem. Večer pa bo obarvan tudi etno, za kar bo poskrbel Matija Solce. Nazadnje pa bi se stili in vokali povezali tudi v eno, saj je na predzadnji dan v letu mogoče prav vse.   

Zakaj ne smete zamuditi tega glasbenega doživetja?
Pridite in se prepustite melodijam, ki jih pripravljajo glasbeniki s strastjo in predanostjo. Ta koncert bo odprl vrata prazničnemu vzdušju in vas popeljal skozi glasbeno popotovanje, polno presenečenj. 

Pridružite se nam in doživite koncert, ki bo v vaša srca vnesel čarobnost prazničnih dni! 

Osnovne informacije dogodka

Datum: 30. 12. 2023 - 2023-12-30 19:00:00 2023-12-30 21:00:00 Europe/Ljubljana Letu v pozdrav Kulturni dom Cerknica Notranjski regijski park info@notranjski-park.si

Ura dogodka: 19:00 - 21:00

Lokacija : Kulturni dom Cerknica

Ostali dogodki