Rezultati iskanja

Domov / Dogodki

Lov za skritim zakladom

nedelja 5. 07. 2020

Vam bo uspelo najti zaklad, ki ga je ob Cerkniškem jezeru skril povodni mož Jezerko?

Deli
OBVEŠČAMO VAS, DA PRIJAVE NA IZBRANI VODENI OGLED NISO VEČ MOŽNE, SAJ SO VSA MESTA ZASEDENA.

Povodni mož Jezerko vabi vse družne, da se mu pridružite na gozdni pustolovščini in se odpravite na lov za skritim zakladom, ki se skriva ob robu Cerkniškega jezera.

Vsaka družina bo s pomočjo iznajdljivosti, poguma in sodelovanja morala poiskati pravo pot, ki vas bo pripeljala do zaklada. Med potjo pa vas čakajo različne naloge in izzivi, preko katerih boste na koncu lahko odklenili zaklad.

Na lov za zakladom se lahko odpravijo družine tako z majhnimi, kot tudi tiste z malo večjimi otroki (pot ni primerna za otroške vozičke). 

Aktivnost se bo zaključila še z vožnjo z lojtrnikom, ki bo udeležence, po uspešnem lovu na zaklad,  popeljal nazaj do izhodiščne točke. 

Vodnici: Janja Mihelčič in Tjaša Dernikovič

Cena: 5,00 € (vključuje darilce in vožnjo z lojtrnikom)

Za lažjo organizacijo zbiramo predhodne prijave do petka, 3. julija, prek obrazca na tej strani. Več informacij na tic@notranjski-park.si ali 01 709 36 36 (TIC Cerknica). 

Vodenje aktivnosti je financirano s strani projekta LIFE Stržen.

Osnovne informacije dogodka

Datum: 5. 7. 2020 - 2020-07-05 14:30:00 2020-07-05 17:30:00 Europe/Ljubljana Lov za skritim zakladom Mobilni TIC (lojtrnik) pri parkirišču ob Cerkniškem jezeru (Dolenje Jezero, Cerknica) Notranjski regijski park info@notranjski-park.si

Ura dogodka: 14:30 - 17:30

Lokacija : Mobilni TIC (lojtrnik) pri parkirišču ob Cerkniškem jezeru (Dolenje Jezero, Cerknica)

Ostali dogodki