Rezultati iskanja

Domov / Novice

Okusi Notranjske 2023

V prvem vikendu septembra so Okusi Notranjske ponovno zadišali z raznovrstnimi in skrbno pripravljenimi kosili pri notranjskih kulinaričnih ponudnikih.  

2. in 3. septembra je sedem gostincev in turističnih kmetij na Notranjskem pod sloganom »Prid'te na južno« obiskovalcem nudilo kosila iz kakovostnih lokalnih sestavin. Skupno je bilo postreženih več kot 330 kosil.

 Tudi letos so bili gostje zadovoljni in polni pozitivnih vtisov, kar odražajo tudi ankete o zadovoljstvu. Te je izpolnilo 102 obiskovalcev, ki so se okrepčali z notranjskimi kosili:

- urejenost lokala: 92% od 102 obiskovalcev ocenilo z oceno odlično 5.
- prijaznost in ustrežljivost osebja: 99% od 102 obiskovalcev ocenilo z oceno odlično 5.
- razmerje: kakovost – cena kosila: 92% od 102 obiskovalcev ocenilo z oceno odlično 5.

 Ankete o zadovoljstvu. Foto: Notranjski park.


Za zaupanje in sodelovanje se tako iskreno zahvaljujemo Gostilni in pizzeriji Pri Stani, Turistični kmetiji Logar, Domu na Slivnici, Kmetiji odprtih vrat Levar, Notranjski hiši, Turistični kmetiji Strle in Gostilnici Domin in se že veselimo idej za prihodnje leto. 

Foto: Notranjski park. 


Gostom, ki so naše gostince in turistične kmetije obiskali v času Okusov Notranjske, se zahvaljujemo za obisk, pozitivne odzive in vzpodbude za nadaljevanje promocijskega programa. Z veseljem vas pričakujemo tudi naslednje leto.

 Foto: Notranjski park, Gostilnica Domin in Zavod Notranjska hiša.