Rezultati iskanja

Domov / Dogodki

Pesem ptic

nedelja 14. 06. 2020

Vas zanima, kaj nenehno žvrgoli okoli vas? Vabljeni na izlet ob Cerkniškem jezeru in poslušanje ptičjega petja v družbi ornitologinje.

Deli

Presihajoče Cerkniško jezero je pravi magnet za ptice. Tu so do zdaj opazovali polovico vseh v Evropi živečih vrst! Spreminjajoča se podoba pokrajine nam v vsakem letnem času nudi svojevrstno priložnost opazovanja ptic pri njihovih vsakdanjih opravilih.

V nedeljo, 14. junija, se bomo na jezero odpravili v družbi ornitologinje Eve Vukelič, prisluhnili zvokom, ki nas obdajajo, in pobliže spoznali svet ptic Cerkniškega jezera. Če imate doma daljnogled, ga prinesite s seboj.

- Po jezeru se bomo odpravili s kanuji. Cena je 15 € na osebo (otroci do 12 let v spremstvu staršev brezplačno). Cena vključuje najem kanuja, vesel in rešilnih jopičev, spremstvo kanu inštruktorja, organizacijo in nezgodno zavarovanje.

Za lažjo organizacijo zbiramo predhodne prijave do petka, 12. junija, prek prijavnega obrazca na tej strani. Več informacij na tic@notranjski-park.si ali 01 709 36 36 (TIC Cerknica). Aktivnosti se bo mogoče udeležiti tudi brez predhodne prijave, a v primeru zapolnitve prostih mest bodo imeli prednost prijavljeni.

Vodenje aktivnosti je financirano s strani projekta LIFE Stržen.

Osnovne informacije dogodka

Datum: 14. 6. 2020 - 2020-06-14 09:00:00 2020-06-14 12:00:00 Europe/Ljubljana Pesem ptic Mobilni TIC (lojtrnik) pri parkirišču ob Cerkniškem jezeru (Dolenje Jezero, Cerknica) Notranjski regijski park info@notranjski-park.si

Ura dogodka: 09:00 - 12:00

Lokacija : Mobilni TIC (lojtrnik) pri parkirišču ob Cerkniškem jezeru (Dolenje Jezero, Cerknica)

Prijavi se na dogodek

Ostali dogodki