Rezultati iskanja

Domov / Dogodki

Pravljice pod krošnjami: PAJEK KVEKU ANANSI

sobota 31. 08. 2024

Pravljica o pajku Kveku Anansi pod krošnjami.

Deli

Tudi letos ob začetku in koncu poletja v čudovitem okolju vrta Galerije Krpan pripravljamo pravljične sobotne dopoldneve za najmlajše.

Zadnja predstavica v tem sklopu bo v soboto, 31. 8., ob 10. uri. Naši mali obiskovalci si bodo lahko ogledali glasbeno-lutkovno predstavo PAJEK KVEKU ANANSI. V primeru slabega vremena bomo predstavo preselili v dvorano Kulturnega doma Cerknica.

Vstopnina: 7 €

Svojo vstopnico si lahko zagotovite na tej povezavi.


PAJEK KVEKU ANANSI je humorna predstava z lutkami, ki skačejo, kukajo in se plazijo iz čudežnega zaboja. Pajek Anansi je glavni lik mnogih ljudskih pripovedi osrednje Afrike. Zgodbe o prebrisanem, iznajdljivem pajku Anansiju in njegovih živalskih prijateljih pripoveduje gospodična Bazilika ob glasbeni spremljavi Blaža Celarca, ki igra na izvirna glasbila.

Predstava je v produkciji Pripovednega gledališča gdč. Bazilike 30 minut in je primerna za otroke od 3. leta starosti naprej.

 Ideja, zasnova in izvedba: Katja Povše
Avtor glasbe in izvajalec: Blaž Celarec
Likovna zasnova in izdelava lutk: Tina Judnič
Izdelava scene: Žiga Lebar
Oblikovanje kostuma: Iztok Hrga

Osnovne informacije dogodka

Datum: 31. 8. 2024 - 2024-08-31 10:00:00 2024-08-31 10:30:00 Europe/Ljubljana Pravljice pod krošnjami: PAJEK KVEKU ANANSI vrt Galerije Krpan Notranjski regijski park info@notranjski-park.si

Ura dogodka: 10:00 - 10:30

Lokacija : vrt Galerije Krpan

Ostali dogodki