Rezultati iskanja

Domov / Novice

Promocija za dneve Okusov Notranjske

Konec avgusta se v našem parku obeta poseben praznik - OKUSI NOTRANJSKE (20. in 21. avgust 2022). V ta namen že intenzivno sodelujemo z lokalnimi gostinci z urbanih območij Cerknica, Rakek, Nova vas-Fara ter Stari trg-Lož. V kratkem bomo začeli z izvajanjem promocijskega programa.

Prejšnji teden smo se z gostinci dobili na delavnici, kjer smo jim predstavili aktivnosti, ki jih bomo izvajali skupaj z ostalimi partnerji v projektu – Tur servis d.o.o. in EKOKNAP d.o.o. Notranjski park bo poskrbel za poenoteno vizualno podobo Okusi Notranjske, za objave v lokalnih časopisih in revijah, na lastnih kanalih in družbenih omrežjih. TUR SERVIS bo uredil novo podstran na spletnem mestu notranjska.com, poskrbel za plakatiranje, transparent in distribucijo letakov. EKOKNAP pa bo v sklopu obstoječe mobilne aplikacije Notranjska posodobil zavihek, ki bo namenjen kulinarični ponudbi za Okuse Notranjska. Gostince smo na delavnici seznanili s pogoji, kako sodelovati pri Okusih Notranjske, predstavili smo jim tudi številne dobre prakse v Sloveniji, kjer se podobni kulinarični dogodki že odvijajo. Na naslednji delavnici bomo skupaj z gostinci oblikovali menuje, ki bodo dišali po pristnih notranjskih  jedeh.

Okuse Notranjske bomo izvedli v okviru projekta LAS Notranjska – Notranjski park CGP. Naložbo sofinancirajo Republika Slovenija, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.