Rezultati iskanja

Domov / Novice

Razpis - aktivnosti ob tematskih nedeljah

Konec aprila Notranjski park znova začenja s tematskimi nedeljami.

Vsako nedeljo bomo pripravili različne aktivnosti, namenjene obiskovalcem Notranjskega parka. Začeli bomo 22. 4. in nadaljevali vsak vikend (ob dobrem vremenu) do 30. septembra, kar pomeni 24 nedelj in 24 različnih aktivnosti. Če bi želeli tudi vi organizirati kakšno aktivnost, nam sporočite. Izmed predlogov bomo izbrali najboljše.

Pogoji:

- Organizator aktivnosti (društvo, podjetje, s. p., …) mora imeti dejavnost registrirano, za opravljeno aktivnost pa mora imeti možnost izdaje e-računa (Notranjski park je proračunski uporabnik, zato lahko poslujemo le prek e-računov).

- Izvajalec aktivnosti naj nam (poleg svojih podatkov in kontaktne osebe) posreduje opis aktivnosti, trajanje in predlagano ceno za udeleženca. Če se bomo odločili, da aktivnost vključimo v nabor tematskih nedelj, tudi fotografijo.

- Notranjski park bo za izvajanje izbranih aktivnosti organizatorjem plačal (najmanj) 50 € na aktivnost – glede na to, da je priporočena cena za vodenje po regiji 20 € na uro, je to okrog 2,5 h vodenja, seveda pa je aktivnost lahko krajša/daljša – po lastni izbiri).

- Aktivnosti so za udeležence plačljive, ceno določi organizator/izvajalec. Prispevek bodo udeleženci plačevali Notranjskemu parku na vstopni točki (parkirišče ob Dolenjem Jezeru), kjer bo tudi izhodišče tematskih nedelj. Organizator aktivnosti nato izstavi račun za opravljeno storitev v znesku 50 €, če je izkupiček od prispevkov višji, potem pa za celotno višino pobranega denarja.

Primer:
Cena aktivnosti (določi izvajalec): 3,00 €/osebo
1.) Tematske nedelje se udeleži 15 oseb, pobranih je 45 €, izvajalec aktivnosti izstavi račun za 50 €.
2.) Tematske nedelje se udeleži 20 oseb, izvajalec aktivnosti izstavi račun za 60 € (kolikor je bilo pobranega prispevka).

- Prednost bodo imele aktivnosti, ki so vezane na spoznavanje naravnih in kulturnih znamenitosti Notranjskega parka, naravnane okolju prijazno, hkrati pa tudi dovolj inovativne, zanimive, takšne, ki bodo pritegnile in prepričale obiskovalce, da se jih udeležijo.

Za več informacij pokličite na 01 709 36 36 (TIC Cerknica) ali pišite na mail tic@notranjski-park.si, kjer tudi sprejemamo predloge aktivnosti. Kaj se je ob jezeru dogajalo lansko leto, lahko pogledate na tej povezavi. Predloge nam lahko posredujete do 6. aprila 2018.