Rezultati iskanja

Domov / Dogodki

RE-CI Butale - izmenjevalnica

sobota 11. 11. 2023

Izmenjevalnica otroških pustnih kostumov z ustvarjalno delavnico

Deli

V soboto, 11. novembra 2023, med 9. in 12. uro, bomo organizirali izmenjevalnico pustnih kostumov, kjer se lahko izrazite s svojo kreativnostjo in obogatite svojo pustno garderobo. Izmenjevalnica bo potekala v Večgeneracijskem družinskem centru Cerknica (Čabranska ulica 9).

Dogodek je namenjen predšolskim otrokom in osnovnošolskih otrokom do 3. razreda.
S seboj prinesite čist, ohranjen in opran pustni kostum in odnesite enega s seboj domov. Če na izmenjevalnici ne najdete pravega kostuma, boste prejeli poseben kuponček. S tem kupončkom se lahko udeležite izmenjevalnice, ki bo potekala 27. januarja 2024.

Vaše kostume lahko prinesete na izmenjevalnico, ki bo potekala 11. novembra v Večgeneracijskem centru Cerknica.
Lahko pa ga prinesete med 6. in 8. novembrom v vašo vrtčevsko skupino (Cerknica, Grahovo, Rakek), ga zamenjate za kuponček in s tem pridete na izmenjevalnico, ki bo 11.novembra.

Vzporedno z izmenjevalnico bo potekala čudovita ustvarjalna delavnica za otroke, ki jo bo vodil Bor Šparemblek. Pred Kulturnim domom Cerknica pa bo razstavljen mobilni čebeljnak, ki si ga bodo otroci lahko ogledali. Tako se bodo učili o čebelah in njihovi pomembni vlogi v našem ekosistemu, ob tem pa ustvarjali čebelarske mojstrovine.

Ta dogodek spodbuja trajnostni razvoj in poudarja pomen ponovne uporave stvari ter trajnostnega razmišljanja.

Za aktualne novice glede Izmenjevalnice spremljajte Facebook profil Večgeneracijskega družinskega centra Cerknica.

Osnovne informacije dogodka

Datum: 11. 11. 2023 - 2023-11-11 09:00:00 2023-11-11 12:00:00 Europe/Ljubljana RE-CI Butale - izmenjevalnica Večgeneracijski družinski center Cerknica (Čabranska 9) Notranjski regijski park info@notranjski-park.si

Ura dogodka: 09:00 - 12:00

Lokacija : Večgeneracijski družinski center Cerknica (Čabranska 9)

Ostali dogodki