Rezultati iskanja

Domov / Dogodki

Slovesno odprtje Centra za obiskovalce Cerkniško jezero

petek 30. 09. 2022

Kulturni program, voden ogled Centra, pogostitev in druženje.

Deli

Vabljeni na slovesno odprtje Centra za obiskovalce Cerkniško jezero.

Dogodek bodo popestrili glasovi ljudskih pevcev, tudi za prigrizek bo poskrbljeno ter za otvoritveni voden ogled po Centru.

Center je s svojo vsebino poklon vsem, ki so jezero preučevali, raziskovali in ga ohranjali, notranjost pa predstavlja preplet zgodb o vodi, živi naravi in domačinih. Za celovito doživetje v njem je potrebno uporabiti vsa čutila. Lahko boste zavohali poletni vonj po jezerski meti, poslušali nočne zvoke Cerkniškega jezera, slišali zvok skrivnostne čaplje bobnarice, pa pokanje ledu na zaledenelem jezeru in od blizu videli preobrazbo kačjega pastirja iz vodne ličinke do odraslega osebka. In še veliko veliko več.

Od 1. oktobra dalje pa vabljeni v svet čarobnosti v notranjosti Centra in na doživetje Cerkniškega jezera, kot ga pri nas še ni bilo.

Osnovne informacije dogodka

Datum: 30. 9. 2022 - 2022-09-30 17:00:00 2022-09-30 20:00:00 Europe/Ljubljana Slovesno odprtje Centra za obiskovalce Cerkniško jezero Center za obiskovalce Cerkniško jezero, Dolenje Jezero 68 Notranjski regijski park info@notranjski-park.si

Ura dogodka: 17:00 - 20:00

Lokacija : Center za obiskovalce Cerkniško jezero, Dolenje Jezero 68

Ostali dogodki