Rezultati iskanja

Domov / Novice

Snemanje naslovnega filma: poletni dan na Cerkniškem jezeru

 Predstavitveni film z delovnim naslovom "Cerkniško jezero v vseh štirih letnih časih, z vsemi obrazi" dobiva vse več posnetkov. Te dni snemalna ekipa v objektiv lovi poletne podobe našega jezera: gole požiralnike, bujne travnike, kjer kar vrvi od življenja, reševanje rib, posamezne zaplate še ne usahle vode.

S snemanjem bodo nadaljevali jeseni in nato pozimi. Pomladne posnetke je snemalna ekipa produkcijske hiše Ena Banda uspela posneti na enega od redkih nedeževnih dni letošnje pomladi. V filmu imamo tudi tri glavne junake, ki bodo na terenu doživljali vse obraze našega jezera: zvedavo deklico Nino, njenega očeta Ivana in zasanjano Niko.

Film o Cerkniškem jezeru se bo vrtel v kino sobi v Centru za obiskovalce, ko bo ta povsem opremljen z vsemi multimedijskimi vsebinami in bo v celoti dostopen vsem obiskovalcem našega parka. V center pa lahko stopite že zdaj, saj v njem deluje TIC Cerkniško jezero. Informatorji vam razkrijejo marsikatero zanimivost o Notranjskem parku, na voljo pa so tudi brošure, zgibanke, letaki, zemljevidi sprehajalnih in kolesarskih poti ter raznovrstni spominki.