Rezultati iskanja

Domov / Novice

TV ČOHOVO, ponovitev

Datum in ura dogodka: 28. 2. 2017 od 19:00 do 21:00

Zbirno mesto : Kulturni dom Cerknica

Prijavi se na dogodek 2017-02-28 19:00:00 2017-02-28 21:00:00 Europe/Ljubljana TV ČOHOVO, ponovitev Kulturni dom Cerknica Notranjski regijski park info@notranjski-park.si

Vstopnina:
     v predprodaji 4 €
     na dan predstave 6 €

Pustni torek povsod po svetu, morda tudi kod drugod, velja za vrhunec pustnih prireditev. Ker pa je v Butalah vse obrnjeno na glavo (Butalske glave so namreč tolikšne, da gravitacija nanje še posebej močno vpliva in posledično silijo proti tlom), se na ta dan pri nas ne dogaja nič posebnega. To je dan, ko imajo rezidenti Butal priložnost, da odpotujejo po širnem svetu, vidijo, kaj se dogaja tam, ter se kmalu vrnejo nazaj domov. Tako imajo več kot dovolj materiala za njihovo tipično razpravljanje, opravljanje ter diskutiranje o tem, kako je pri nas najlepše. Ljubo doma, kdor ga ima.

Da pa bodo po vrnitvi domov lažje zaspali, bomo Butalcem še enkrat zavrteli TV Čohovo. Mirno spanje bo po ogledu te dramsko-butalsko-glasbeno-informativne oddaje, ki je povrh vsega še ponovitev, zagotovljeno. Predstava namreč velja za tretjo najslabšo, ki je kadarkoli gostovala v cerkniškem Kulturnem domu – takoj za stand-up »komedijama« Mihe Razdriha.

Ogled priporočamo tudi tistim, ki so si predstavo ogledali že v petek, pa niso razumeli vsega. Ne priporočamo pa je otrokom. Se preklinja, pa še klovni strašijo.

Nakup vstopnic