Rezultati iskanja

Domov / Novice

Dnevi parka prestavljeni

DNEVE NOTRANJSKEGA PARKA PRESTAVLJAMO NA JESEN

V Notranjskem parku smo zaradi izrednih razmer, ki so nastale zaradi epidemije virusa Covid - 19 sprejeli odločitev, da vse letošnje dogodke v okviru Dnevov parka prestavimo v jesenski čas.



Novi datumi so:
- sobota, 5.9.2020: Polmaraton Okul'jezera
- nedelja, 6.9.2020: Nedelja na jezeru
(vrhunec Dnevov parka z različnimi aktivnostmi v naravi, kuturnim in kulinaričnim programom pod šotorom ter drugimi presenečenji in novostmi)

Uvod v jesensko dogajanje bo pripravila Ekipa KD Cerknica, ki vas bo v Kino na prostem povabila že vikend pred tem, in sicer se bomo na vrtu Galerije Krpan kinoljubi srečevali od petka, 28.8. do nedelje, 30.8.2020.

Lanski Kino na prostem je bil izjemno obiskan
 
Epidemija bo žal vplivala tudi na začetek Tematskih vikendov, ki združujejo različne vodene aktivnosti za obiskovalce parka, od aprila do septembra vsako leto. Tokrat bomo njihov začetek morali premakniti na začetek poletja in jih podaljševati v jesenski čas.

Zelo priljubljeni tematski vikendi v Notranjskem park se letos začenjajo kasnejeu 
Notranjski park se zahvaljuje vsem deležnikom za dosedanje aktivno sodelovanje pri pripravi programa za vse omenjene aktivnosti in pravočasno oddajo vlog na objavljene razpise za sodelovanje tako na Dnevih parka kot na Tematskih vikendih.

Lanski Dnevi parka

O vseh spremembah, poteku dogodkov in novostih vas bomo sproti obveščali.

Se vidimo jeseni!